36 minggu terpaksa czer air ketumban kurang

Alhamdulillah hari ni anak sulung saya berjaya dilahirkan selapas 3 kali induce bukaan servik masih 1 cm. Terus di sorong ke bilik bedah bersalin.

9 Các câu trả lời

Congrats sis.. saya pun branak 36 weeks..ketuban leaking 24 hrs.. induce 2 kali ..langsung xda bukaan ..last2 emergency czer

Alhamdulillah.. tahniah sis ! Happy confinement 🥰 jaga diri .. Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby 💕

Tahniah sis.. Sama mcm sy..czer 36 minggu... Air ktuban kurang juga...

Alhamdulillah, selamat berpantang dgn baby baru

Tahniah n selamat berpantang

Tahniah sis, slmt berpantang

Tahniah..slmt berpantang

Congratulations ❤

Tahniah..