BSP

Adudu...terkantoi pulak bacaan pukul 3?? Padahal lebih kurang sejam lebih sebelum g amek darah makan bubur ayam semangkuk & jamah goreng pisang je..sekali naik laa pulak? gara2 goreng pisang ke camne? Biasa camni mmg kena buat lagi kan nanti?

BSP
27 Các câu trả lời

Sy pkl 2 ptg 3.9... Bacaan pkl 8 mlm 7.4... Sy makan pisang goreng 2ketul... Bihun +ayam goreng... Tp pisang tu dah xberani nak sentuh...

Pisang mmg gula tggi..saya ari tu makan pisang grg mlm..esk pginya bsp tggi..doc ckp pisng dh manis, tpung lg..brmnyk lg..😁😁

Ptutlah tinggi bacaan bsp klu mkn goreng pisang.😅😅.Bru Tau. Next klu buat bsp sa dah Tak nak mkn goreng pisang.😄😄

Kene puasa...drah kedua dah ambik br bole makn.. Mmg naik la.. Kalo bole tkmo mnum air gula bnyk kali

Puasa kena 2jam sebelum cek bsp sis... Masa makan kena teratur & kurangkn mkn bergoreng..

Kena stop mkn 2 jam sebelum check gula.. nurse mmg bgtau dh goreng pisang mmg tgi gula

Pisang tu memang akan naik mencanak laaa bacaan gula. Ni pengalaman mak sy. 😆

Jgn smpi kne amik insulin daa. .control mkn. .untk kesihatan bby jgak. .

Pisang.. mmg bahaya trus naik gula.. merah bsp gara2 pisang je heheh