pisang goreng

Saya berpantang dah hari ke 37 ..saya de makan goreng pisang tadi ..bole ke?

2 Các câu trả lời

Kalau dah makan, tak boleh buat apa sis melainkan monitor. Kalau elok, luka bersalin pun elok, takde masalah rasanya. Sebab badan setiap orang berbeza. Rasanya takde masalah pun makan pisang. Cuma benda bergoreng tu je yg orang tua suruh elakkan. Tapi saya rasa, takde masalah kot. Sis pun dah 37 hari berpantang, dah nak habis tempoh berpantang

hentam sajala sis yg penting badan boleh terima,sesetengah org taksama tau.Kalau lps makan tkjdi apa2,esoknya mkn lagi huhu