Pisang Goreng

Saya sedang berpantang hari yang ke 13.. mak mertua cakap boleh makan pisang goreng tapi saya tak berani.. ibu² dalam nie ada ke yg makan pisang goreng semasa dalam pantang? sy takut nak makan tepung² tu jugak.. #firstbaby

1 Trả lời

Awak ada alergik dengan gluten ke?

11mo trước

Saya sarankan awak peroleh ilmu penyusuan daripada certified lactation counselor. Awak boleh follow Puan Nad Masrom, Puan Ika Nabella. Ada ramai lagi sebenarnya. Ini personal references saya. Harap membantu 🌹