Ingin Tahu

Adakah Saya pregnant. Kalau ikutkan tarikh period Saya 28/04/2023. Chek yang ni terang macam ni. First time keluar terang macam ni

Ingin Tahu
8 Các câu trả lời

Sy ada pengalaman guna opk utk detect pregnant.. itupon bru lepas gugur.. konon nak jarakkan pregnant.. dah jumpa waktu subur.. xbersama.. tapi Allah nk bagi rezeki kan.. lepas seminggu sy check opk lagi.. sekali dua line.. tapi tak pekat.. check hari2 lepastu.. tetap 2 line.. decide lepas seminggu tu beli upt.. alhamdulillah.. positif.. semoga kandungan ni kuat dan sihat sempurna sehingga melahirkan nnt.. amin..

1y trước

ye ke sis. ok nanti Saya try. terima kasih sis

Puan, strip ni untuk detect hormon LH (kesuburan), bukan hormon HCG (kehamilan). Silakan guna UPT untuk tahu samada hamil atau tidak.

1y trước

Aameeen;)

tahniah sis.. terang lg nyata tu.. jaga diri n bby

1y trước

tahniah sis @amalina

sy mengalami pendarahan tp warna coklat.adakah ini darah keguguran?

1y trước

usia kandungan awak? awak kena terus ke hospital. hanya doctor yg boleh decide samaada awak keguguran atau x.

try chek upt plak sis

1y trước

alhamdulillah...smoga baby membesar dan sihat di dlm rahim aamiin...

ye awk mengandung

1y trước

yang to opk untuk kesuburan. ni baru upt. harap ada rezeki buat saya

try cek upt pulak

1y trước

ni saya cek pagii tadi

😆