ni upt samar atau terang kalau macam ni

assalamualaikum semua.... nak tanya kalau double line macam ni maksudnya terang ka samar-samar?#ingintahu

ni upt samar atau terang kalau macam ni
6 Các câu trả lời

makin terang dah ni kalau macam ni. kalau samar² tu hampir tak nampak 🤗 kira usia kandungan dari hari first last period ya 🤗 kalau dah 8w, boleh dah gi scan 🤗

2y trước

alhamdulillah ....ni maksudnya mengandung ka sis hehehe saya first time naik dua line

Makin terang tu maksudnya ada la tu sis… lagi 2 week blh pg scan..

esok terang sdh tu sis..insyallah

Dah terang. Tahniah puan 😊

dh terang sangat ni

terang dah tu