Mengandung tapi period...

Saya keliru sekarang ni. Test kit sendiri, result pregnant. Ikutkan kiraan apps dalam 5minggu. Tapi sejak semalam saya period. Darah segar merah terang, harini kurang sikit darahnya. Saya risau. Ni betul ke period atau mengandung? Siapa pernah macam saya?

Mengandung tapi period...
6 Các câu trả lời

Macam saya sis, prgnant tapi sya bleeding, trus g KK sbb kerap n pitam jugak, kalau sis pergi KK, KK akan double confirm kan sbb sblum ni sya blum pergi mana2 untuk cek, cuma cek pakai CB ang guna dip n tell. Pergi ke KK and doc scan, masa tu ada kantung dah. Tapi saya punya kndungan hanya bertahan 3 bulan, skrg sya bru cukup 2 minggu berpantang gugur. Kalau sis ke emrgncy hospital, cakap je bleeding. Trus dorg tolak cek semua, amik kencing, darah n scan. Insyallah tak ada apa sis.

Gi emergency/PAC hospital. Dia scan, ada yg cek guna mulut itik, ada yg dia tahan wad. So tlg pegi kak sblm tlambat. Kalau xde pape alhamdulillah

Ada juga mcm ni tapi tu bukan kita panggil darah period tapi pseudo bleeding. Pendarahan setiap bulan tapi pregnant.

sy prnh macam ni.. chemical pragnncy.. cb tunjuk 1-2 tp selang bbrapa hari turun darah period..

Kena pergi emergency terus ni. Mengandung tak sepatutnya bleeding merah terang macam period.

2y trước

Jumpa doktor yang pakar macam di klinik wanita ataupun hospital.

Sis mcm saya. Mcmne skg, betul ke pregnant?

2y trước

Sis macam mana? Pregnant x haritu? Sy tgh alami skarang.. Bru ingt nk p check nnty minggu ke 8..ttiba kluar darah... Jd konfius pregnant ke x