Hello mmy.Bersalin anak luar nikah,proses dekat hosp kerajaan mcm mna?

Adakah pihak kebajikan akan ambil hak kepada anak kita.dan sekiranya ada penjamin dari pihak kluarga,, klu c penjamin berumur 22thun boleh ke

2 Replies

Bersalin anak luar nikah? Adakah ibu adalah rakyat Singapura? Kalau yer, mungkin boleh tekan artikel ini https://singaporelegaladvice.com/law-articles/teenage-pregnancy-teen-parents-singapore/ utk memahaminya. Artikel dalam bahasa inggeris, sekiranya tidak memahami, boleh suruh yg lain menterjemah kan.

11mo trước

Mungkin berbeza. You kena tanya pihak kerajaan tertentu. Sini, di Singapura ada undang undang tersendiri.

Bagaimana kmu menjalani proses bersalin ank kmu itu tempoh hari?