Adakah anda akan menyusukan anak anda lebih lama?
Nêu ý kiến
Tidak, saya akan bertukar ke susu formula
Ya, saya akan menyusu lebih lama
Saya tidak akan menukar apa yang saya lakukan

3783 nhiều câu trả lời

18 Các câu trả lời

#1stchild . Memang nak ( KMA ) "bF" sampai 3tahun . Tapi demand susu badan tak sama dengan demand ( KMA ) . Saya usaha n research n struggling do anything n take supplements fr backup up my breast milk consistently . And then suddenly atuk dia da memperkenalkan "Formula Milk" secara rahsia tanpa kebenaran saya *br°k3n h3@rt*, My son is more inclined to "fM" since he was 4m/5m and till today #sept112022 #1y1m31d with "FM" *s@d*

niat dihati mmg nx teruskan bf smp 2-3thn, tp apakan daya rezeki susu dah mula berkurang sejak 1y6m. masih ada tp xmampu nx tampung demand. so terpaksa campur fm utk pastikan anak dpt cukup khasiat. harap2 ade rezeki lain utk anak.

Saya menyusukan 2minggu saja lepas tu air susu ,sebab babypun x nak menyusu puting dua* jelek mgkn baby kurang mau hisap so .x keluar lagi so sambung susu FM,bukan niat saya nak susu.fm tapi macam mana 😭

anak 1st dpt 4bulan jer .. tu pon campur .. jd anak no.2 nekad tak nak campur .. alhamdulillah smpi 4thn dia nyusu 😅😅😅

Anak dah 20 bulan, target paling kurang 24 bulan tp kalau ada rezeki, kalau anak nak lagi lama pun saya tak kisah 😊

Inshaallah. Skrg 8buln lebih dh. Dk cuba nk cmpur . Tpi ank still tknak trma btl susu . Any tips

Ya nk2 ank xnk susu fm... Jadi mmg pastikan ank dpt nyusu bdn lm

jika boleh hingga genap 2 Thn ikut Islam.. InsyaAllah

Kalau di rezeki kan mmg nak menyusu kan lebih lama

Ank prtama 2thn insyallah ank kedua pun sama 😊