Untuk ibu yang ada anak berumur 6 bulan, berapa kalu anda beri makan makanan pejal dalam sehari?
Nêu ý kiến
1-2 kali
2-3 kali
Lebih dari 3 kali

2882 nhiều câu trả lời

8 Các câu trả lời

baby saya dh 8m, still x makan pejal. try bagi nestum cerelac tu, dia tolak. makan mcm x makan je. saya campur dlm susu dia je skrg. jrg2 saya suap makan. dh try bagi nasik, lagi la dia tolak, sbb xde rasa. risau jugak sbnr nya

Macam yg dinasihatkan kk, 3 kali. Sarapan, makan tengahari dgn makan malam

skli mkn tu tk habis, tapi kerap mkn nye,makan main2

ingatkan kan umur 6 tahun rupanya 6 bulan hahahha

Saya ikut nurse bgtau 3x shri

3 kali sehari

3x sehari

2x