Baby girl saya khitan darah agak banyak di kapas. Anak sunat usia 2 bln 17 hari.

Adakah normal sebab kawan2 bagitahu anak mereka tak nangis dan darah sikit tak perlu kapas pon. Anak saya darahnya banyak tapi di kapas saja la. Menangis agak kuat jgk. Saya risau takut Dr salah buat.

Baby girl saya khitan darah agak banyak di kapas. Anak sunat usia 2 bln 17 hari.
18 Các câu trả lời

better jgn tnggu 3 hri. rsau jgak tngok ...take early action tkpa dpd lmbat..kesian baby nk tnggu 3 hri tu agak lma bgi baby yg rsa sakit