Baby kuat menangis?

Salam mommies, Nak tanya pendapat semua. Anak lelaki saya baru 25hari. Tapi saya agak tertekan sikit sebab anak saya kuat menyusu dan kalau lambat sikit mesti dia akan nangis kuat macam kena cubit. Nak tukar baju/pampers pun menangis. Nak alih dia letak bawah pun nangis. Kadang tu dia nangis tanpa sebab. Atau mungkin sebab nak berdukung. Saya sangat risau sebab lagi berapa hari je lagi saya akan masuk kerja. Saya takut pengasuh tak dpt control dia dgn baik. So nak tanya pendapat, adakah bayi akan ada perubahan pada bulan seterusnya? Saya sangat mengharapkan ada perubahan yg positif 🥹 mungkin ada yang berpengalaman boleh lah share.

1 Trả lời

Biasa tu sis, budak setiap bulan ada je perangai nya.. lama lama nnt makin kurang meragamnya..