kapas atau tisu diperlukan

hi mommies, saya tengah prepare barang baby tapi saya tak tak tahu antara tisu dan kapas mana yang lebih diperlukan ye selain tisu basah?

4 Các câu trả lời

kapas ni berguna masa newborn..kadang2 baby kulit masih ade kerak2, especially belakang telinga/celah leher/pelipat..basahkan kapas dan lap kering pakai tisu lembut..

2y trước

ok noted. Tq

bagi saya cotton pad yg besar tu lebih berguna. cotton ball boleh beli tapi takyah byk sbb tak berapa guna. tu bagi saya lahh

2y trước

cotton ball untuk cuci pusat bby...tpi tak pkai lma pun..lpas pusat gugur,tak pkai dh..

Kapas sis,,xpayah tisu.kapas tu utk cuci mata ke cuci kemaluan baby atau cuci pusat bby,,

Saya beli wet tissue, cotton ball, cotton bud & oral swab.