anak kuning

ada tips x untuk anak xkne kuning mse lahir? sy 37 minggu.. org kata darah O mmg anak akn kne kuning lama.. blh share pengalaman?

4 Các câu trả lời

Alhamdulilah sis. Saya pun darah O sama dengan husb. Mudahan anak keluar Nanti sihat-sihat saja ❤️

sy drh B+ ank x kna kuning sbb minum susu kambing original 😁. rsanya smpt lgi minum tu

Saya darah O+ dua2 anak tak kena kuning sejak lahir. Alhamdulillah

11mo trước

ada amalkan mnum susu kambing ke?

sy ibu darah o+ anak kuning sebulan lebih..

12mo trước

Kalau darah berlainan dgn husband mmg anak akan kena kuning. Saya O husband A, anak kena kuning