Baby kuning

Assalamualaikum baby sy bru hri ke8...darah o+, sy darah b+..bacaan kuning naik turun, blh share petua apa2 x utk turunkn kuning P/s: klo blh nk petua yg x libatkn msukkan mknan ke baby tqqqqq

2 Các câu trả lời

Wslm, awak boleh cuba T-rub balm untuk bayi cepat membuang. Sapu pada tapak kaki dan perut. Buat urutan iloveyou. Kerapkan waktu penyusuan. Ibu darah O+ kena hindarkan makan makanan herba panas(halia, lada hitam) dan elakkan makan jamu. In shaa Allah boleh turun.

bole cuba mandikan dgn daun dukung anak ..