Kuning Baby

Nak mintak pendapat semua.. Kalau ibu darah O+, kemungkinan anak ada kuning kn.. Blh share masa mengandung minum atau makan apa2 untuk hilangkan kuning masa baby lahir nanti?

2 Các câu trả lời

Saya darah B+. Baby saya tak kuning. So apa yang saya share tak pasti boleh elakkan kuning ke tak. Saya amalkan minum susu kambing dengan makan kurma. Kebetulan masa puasa so banyak makan kurma. Doa banyak2 jugak harap baby tak kuning.

sy darah AB+...baby sy xde kuning...sy minum susu kambing...