Darah O +ve

Nk tnya paling lama baby kne kuning berapa ya.. Baby sy dh nk hmpir sebulan masih tk turun lagi kuning.. Bacaan masih 9. Nk tnye ibu2 darah o+ve. Saya dh lemah semangat dh.. Please share pengalaman ya. #firstmom

5 Các câu trả lời

sya bru bersalin 6 hari.. bby sya check kuning hari ke 4 bacaan 9.6,harini bacaaan 8.6..sya tanya misi bp bacaan yg dokter nk smpi ok, dye ckp klo bby sblm 15 hari mmg doctor suruh dtg check up setiap 2 hari.. sya darah A+

Saya darah O+. Baby genap sebulan baru ni discharge jaundice. Please kerapkan susu baby. Jemur sekejap bawah matahari pagi. Doakan baby sihat, kuat asbab dapat susu dan cahaya matahari

dah sebulan doktor ada buat test hati tak? kalau yg tu okay, jangan risau sangat inshaAllah dia akan slow2 turun. kerapkan susu, make sure dapat hindmilk.

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby, sy tunggu hari saja nak bersalin tp saya darah 0-, kena bersiap sedia juga kan incase anak kuning..

awk, kumpulan darah xde main peranan pun. mak darah A, B..bby prolong jaundice juga. dktr dh ambil sample darah dan urine bby? apa result?

3mo trước

ya. lps dpt result ni baru awk blh tahu bby jaundice sbb apa. if everything is normal..xperlu risau..nanti makin bsr, makin kurang.