Bayi kembar 1 uri 1 kantung

Ibu2, siapa ada pengalaman mengandung bayi kembar 1 uri 1 kantung? blh share gn sy. ntah kenapa lepas thu pregnant twin and doktor btw risiko2 sy jd risau dan down .

4 Các câu trả lời

Sy Pon sama sis... tapi beza dua kantung 1 uri .. bila doktor bagitahu risiko2 dia...Sy jadi takut,risau

Sis minta update macam mana bby sekarang ok ?sbb sy pun pregnant twins kongsi 1 uri dan 1 kantung..

sis boleh share tak mcm mana pengalaman pregnant twin ni? baby sihat tak

Jangan banyak fikir sis. Lagi banyak fikir, lagi buat baby stress