Menyampah!

Ada tak sesiapa kat sini ada situasi macam saya? Bila orang tanya kita bersalin mana, i jawab lah government hospital. Then keluar lah banyak episod2 seram, contohnya, hospital kerajaan ni kalau dia suruh kita push 2-3 kali tak boleh dia terus potong perut kita ni. And layanan dia teruk and takde katil apa apa lagi lah! Eh menyampah sangat! Aku nak beranak ke kau yang nak beranak????? bagi pendapat nak jawab apa dekat manusia2 macamni?

43 Các câu trả lời

Kalau dia beranak swasta mcm mana dia boleh tau pengalaman beranak gov. 😂 dia pun dgr cerita orang la kiranya.

Kalau nk detect try tnya dia dulu bersalin mana.. Klo cita seram2 pasal gov hospitl beritahu lah manusia ni x tahu lg.

5y trước

Dia bersalin dekat swasta. Pelik betul la orang macamni. Ada ke dia cakap still sempat nak menabung🙄 for me after deliver yang penting, sakit sama je

Jgn di layan mlut2 makcik bawang....ok je hospital kerajaan pun..mind set semoga dipermudahkan segalanya

5y trước

Salam sis😘✌..emm biasa klu potong2 ni klu kes tu emergncy je...if bby songsang ke..uri kebwah tkut bleeding ms mengalami bby mngeras ke...or... Pas induce x leh kuar br dorg potong2 means buat sesi czer...xkn la doc nk dan2 tu potong... 😅😅😅Hehehe..tula an..rmai tul doc x brtauliah suke bercerita menakutkn smua org an...mcm sy bru2 ni b4 ry trpkse czer...aka emergncy czer sbb bby breech dgn uri ke bwh...minggu ke 34 preggy trpkse operate...n bby prem smntra ni bby ada dkt nicu(unit rawatan rapi)..apa2 pn sis take cRe ea..mg d prmudahkn segalanya .... Aja2 fightimm✊✊✊🔥🔥😘✌

gov ke swasta ke, sakit nye ttap same sis.x kurang pun. 😂 asal kn kte slamat bersalin,sudahh... 😁

Saya lg prefer bersalin kerajaan lg2 yg high risk pregnancy. Kita nk bermlm dkt hospital tu skejap je.

xyah emo2 la sis.. bt bodoh je la.. banyakkan membaca psl pregnancy tambah ilmu pengetahuan

ignore je.. sy pon mcm tu dlu..yakin dgn allah..moga allah permudahkan urusan awq

Setahu I swasta yg suka2 nk belah perut org sbb mahal kn. 😁

5y trước

Ha'a balik raya rumah mertua 😁. Husband I org sini. I maybe stay here lg seminggu, see how. Sbb husband dpt mc.

ok je hosp gov....doc n nurse bek je..xde mslh pn.lg seng gov hosp....

Mulot org ni😩ckp tak pk perasaan org laen..bajet best sgt😎