menyampah dengan sesetengah orang

huhu i taktau la i ni memang busuk hati ke apa tapi i menyampah betul la orang compare compare kisah hidup i dengan hidup dia. bila i luahkan yang anak i tengah dalam fasa meragam sebab nak beralih bulan, dia pun sebok cakap anak dia tak pernah camtu anak dia baik la apa bagai. lol pastu nak aku buat apa? nak bagi hadiah ke kat anak kau sebab anak kau tak pernah meragam. ye ye je tak pernah meragam 🙄 i tengah stress handle anak boleh pulak dia cakap benda2 yang tak membantu tu 😭 orang dalam pantang lagi pastu nak cakap gitu, nak suruh orang react apo senanya tah

1 Trả lời

Steady je mama Anggun.. Dia belum tahu cara selesakan puan tu. Jauhkan diri drpd orang mcm tu utk topik ibu-anak. Cari org yg ok ya.