Mabuk anak kedua

Hai. Saya tgh pregnant anak kedua. 7mgu 2hari. Anak sulung saya 2tahun 4bulan. Perempuan. Tapi dia skrg sangat lasak dan hyperaktif 😂 Tengah2 mabuk ni mmg tak larat nak kemas rumah kalau dia buat sepah. And then mabuk kali ni agak teruk sikit tak kira waktu. Sy hanya dpt tidur selepas waktu subuh. Tupun 2 3 jam je lepas tu bangun mula lah start loya la muntah lah. Ada sesiapa situasi mcm sy ke😅

1 Trả lời

Anak 1st sy lelaki, umur 1y7m. Lasak jugak. Tapi sy takde alahan, dah 31weeks. Tapi sakit pinggang asyik dukung dia je haihh 😆

3y trước

Agaknya sbb dua2 anak lelaki, mmg takde alahan langsung. Tak tahu la kalau preggy lagi anak perempuan mcm mana pulak 🤣