Bersalin di hospital kerajaan guna GL husband

Hai saya nak tanya, sapa ada pengalaman beranak kerajaan and guna GL husband? Mcm mana cara dia eh? Xtahu sbb ni first time nak beranak😂 #firstmom

1 Trả lời

hi awak, awak kena call hospital tmpt awak bersalin tu utk tya procedure. sama ada boleh nak guna GL atau tak. sbb ada hospital masih tak open utk class 1&2 lg. sy masa time pkp husband try nk guna GL mmg xdpt la. sbb pkp. pastu mmg husband xley teman lgsg. dok luar je. so better awak call utk tya. atau pon boleh tnya masa husband register awak utk bersalin nnt

2y trước

most wc awak. mana tau rezeki awak boleh guna😘. semoga urusan awak dipermudahkan okay