buku pink

Ada tak mommy2 to be dlam ni lewat buat buku nurse mstie marah kn Sy rasa dah 26week tak buat buku lagi asyik tangguh2 je??

31 Các câu trả lời

Kalau tak silap sebelum week 12 kena buat tuu.. cepat buat jgn tangguh2 dah..

Jgn lewat2 sis..Kite tak tau mcm mane keadaan bby dlm tuu sbb 26weeks daa..

uish lwt sgt dah tuu 😳😳 tahan je lah telinga sis kalo dia marah hmmm

huhuu..saya 20 minggu baru g buat...mbebel jgk la nurse ..an doktor...kihkih

5y trước

Tadah telinga jela 😂😂😂

2 bln msti sis jmpa nes sdh buka bku nti nes x awl2 jga kndungn sis

Ats nurse jnis y suka melenting mmg mrh y baik dia nsht je hehe..

5y trước

Harap dpt nurse yg x kuat bebel la😑😑😑

Pape pn kene gak bukak buku pink tu sis...gud luck...huhu

Lewat sgt ni sis..mmg kna mrah la dgn nurse

Oppsiee ready kena bebel dgn nurse ye 😅

sy buka buku masa 14 weeks