Buku pink

Hi mommy and mommy to be. Nk tnye, saya pergi klinik mase 8 week utk buat buku pink. KK bagi tarikh 27/9 nie dtng utk buat buku pink and skrng 14/9 da 10 week hm nurse atau doc atau siape tk marah ke ? Sbb kn kene buat buku before 12 week ? Mcm mne nie hm tlng jawab ? Bkn salah Saya kan #bukupink

6 Các câu trả lời

act nurse yg handle kawasan kita tu yg akn bg trikh apoimnt tu.. so why nk marah kan sbb dia sndri yg kasi.. lgpun awk dah ke klinik masa weeks 8.. so awak tk bersalah pun dalam hal ni.. 😅

2y trước

Haha, btl jgk tu kn

Hi sis , sy buka buku pink haritu 13week nurse mara2 manja je hehehe next week start dah mnum air gula. sy pun anak 1st juga smoga urusan sis dpermudahkan 🥰

2y trước

Huhu, okey semoga baik2 je nanti

sy 10 weeks..blom buka buku sbb KK kat tmpat sy kene buat appointment...sy dpt appointment time sy dh 11 weeks...

2y trước

xde cakap ape..sbb appointment lambat kan..jgn risau

xde marah lah.. bebel sikit ii ja... bgithu lah dpt tarikh appointment lambat nnti diorng faham , bukan sja ii

2y trước

Hm harap okey je, sbb nie anak 1st

tk marah pun sbb diorang yg bg tarikh . melain kan kita tkpergi pada hari yg dia bg tarikh tu

sy baru buat buku pink smlm..11 minggu 2 hari..terus kena minum air gula..

2y trước

perit tekak, sbb manis sgt kn.. byk pulak tuh kena minum.. tapi sy dpt air gula tuh tima suam2,x lah loya sgt