normal ke tidak?

Ada tak mommies2 disini pregnant tanpa alahan. maksud saya tiada morning sickness, suka makan ape je sekali check upt positif. normal ke tidak eh? sbb saya macam tu scan tgok 15 weeks dah ?

2 Các câu trả lời

normal... sye semua anak mcm tu... tau pregy.. sbb period xdtg... n lepastu normal jee... xde tnda pape ke alahan keee...

5y trước

tkde sis. cuma pelik sbb tk dtg period. lpstu check tgok2 pregnant 😅 cuma saya skrg ni lebih hati2 part makanan tkut makan mkanan yg bahaya untuk baby.

sy xdak alahan ,tp alahan kna kt hubby 😬 12w bru tau preggy 😂

5y trước

sbb sy xchck ,p kndri rmai tegur kata nmpk berisi bru t'ingt delay priod ,chck upt naik doub line