Morning sickness atau angin ?

Morning sickness tu macam mana eh ? Sbb selama ni tak pernah kena. Yg kena suami je asyik loya2. Harini tetiba kepala rasa pusing je. Macam mabuk laut. Lepas tu mula laa sesi muntah2 ? nak cakap tak makan, makan je. Tapi dah muntah2 pun, kepala tetap rasa tingtong. Dugaan betul ☹️ #18w2d

2 Các câu trả lời

Saya setiap kali mengandung asyik morninf sickness.. Ada org ckp anak laki tak kena morning sickness tapi tak jugak.. Saya anak lelaki pun masih morning sickness teruk 😂😂 dia rasa mcm bila bangun pagi, rasa nak muntah.. Bau pelik2 nak muntah.. Makan tak kena tekak confirm muntah.. Rasa pening2.. Mual2.. Pusing je.. Lepas tu rasa seram sejuk pun ada gak.. Rasa dedar 😂😂 saya smpai makan nasi ngn ulam je.. Pernah makan nssi putih je.. Ingtkan sebab mindset.. Puas saya kuatkan mindset, tetap muntah jugak. Selagi tak muntah, selagi tu takkan lega

4y trước

Teruk jugak tu sis. Tapi bila anak2 lahir, lega kan dapat tengok diorang sihat2 semua 🤗 Sy alhamdulillah setakat ni takde morning sickness. Cuma kadang2 je laa bila makan banyak sangat, kepala berdenyut lain macam, memang muntah. Dah muntah baru lega.

Mcm suami kena tu la. Hahaha kesian dia

4y trước

Hahaha tapi kena smlm je. Entah kenapa tetiba pusing je 😅