Normal ke?

Normal ke klau pregnant dah week 6, takde morning sickness dan sebarang alahan? Sbb ni #firstbaby , dah try upt test 4 kali, positif kesemuanya, dan dah missed period for 20 days. Ada ke yg sama mcm saya? #1stimemom

26 Các câu trả lời

ya allah dik.. bagus laa xde morning sickness rezeki kamu laa tu.. org yg ada morning sickness seksa nya hanya allah yg tahu.. macam akak sndiri klu pregy anak pompuan sampai 7bln baru ok alahan.. klu baby laki sampai 5bln alahan.. mana dgn berat badan susut terpaksa on drip setiap masa sbab x bleh makan.. urine pn masalah... ya allah rezeki sangat2 bg org yg pregy tp xde alahan syukur alhamdulillah..

4y trước

betul tu..bersyukur pada mereka yang takde alahan..janganlah diminta ade alahan mase preggy,takut jadi down macam saye sebab takleh makan..cume bertahan tepi tandas je

ank pertama & kedua saya langsung xde loya or munth². ank ketiga ada tp x teruk smpai 12week mcm tu. tp ank no 4 dari awal sampai skrg 33week1day loya kalau xkne mkn or bau habis teruk jgk munth2 sy. #03Dec20  #IbuRA #TAPSuperMoms

Hi sis saya 7 weeks and mengandung first baby juga. Morning sickness and alahan saya tak teruk. Cuma mual tapi terkawal. Sakit pinggang ada sikit sikit. Harap nya sampai bila bila la hehe. Lain org lain pembawakan nya. Sis jaga diri ye

normal .. mcm saya .. skrg kandungan dh 12week .. ☺ tp saya cuma alah dgn ayam je .. mula2 alah bau hanyir ayam n xbole nk mkn ayam .. skrg saya xbole nak cium bau ayam yg digoreng

sy langsung xde alahan.. skrng da 13week.. kdg rasa mcm x pregnant. husband sy je sjak sy 5week, ari2 wajib mkn sebijik tembikai. 😂 suka sgt dia dgn tmbikai skrng ni.

saya takde lansung morning sickness @ apa² alahan masa 1st baby.. family kata sebab nanti keluar baby lelaki.. skali betul . scan lelaki.. lahir pon lelaki..

Sy pon pregnant 6 week. Xde alahan & morning sickness jugak.. first baby.. suami je yg hari2 mual & muntah2 dr sebelum tahu sy pregnant lagi..

Sy pn pregnant 5week+ , tapi langsung xde morning sickness n apa2 alahan xde... makan pn mcm org normal. Org kata xde alahan ni baby boy...

4y trước

Oh yeke.. tula lain pregnant lain pembawakan... smoga dpermudahkan utk sis😍😍

sya start 5 week smpai now 7 week alahan makin truk..cium bauan smua tak boleh..makan lagi la, nampak nasi pun nak muntah..

alhamdulillah 3kali pregnant tak pernah morning sickness & muntah2.. suami yg morning sickness & muntah teruk, mengidam..