Bleeding 12week

Ada tak mommies yang ada pengamalan sama macam saya. Saya bleeding ada kluar fresh blood tapi jam 12am, then semalam saya pergi emergncy, doktor siap seluk nak cek. Then saya tak warded masuk wad,doktor cakap jaga diri darah keluar tak taw apa punca jika dalam seminggu ni ada kluar darah beku baru or kluar lagi fresh blood pegi semula. Ada tak sesiapa alami benda sama, lepas kena seluk tu ada keluar darah2 hitam + darah beku skit.

2 Các câu trả lời

siss okay tak? saya baru kena macam siss. first raya keluar darah merah. esok tu keluar darah hitam sikit sikit.

2y trước

Hai sis. Boleh share tk lepstu apa jd? Sama sy sekarang. Mula2 keluar darah merah then hitam sikit sikit 🥹

Dulu saya penah bleeding dan doktor minta saya baring dan makan ubat dupaston