Bleeding darah coklat n fresh blood

Hi mommy's , sape ad pengalaman bleeding ? Sy package dua Jenis darah kluar , fresh blood n darah coklat dh 10 hari . Scan Janin tak teli ngan tarikh period , tumbesaran dia kecik . Adkah tanda2 nk gugur ? 😭

5 Các câu trả lời

Doctor ada bagi ubat kuat kat rahim tak? Salu klu bleeding tapi baby okay Dr akan bagi ubat kuatkan rahim. klu takde, try pergi klinik lain n tanya pendapat Dr. And salu janin mmg tak teli dgn tarikh period mungkin dia lmbt persenyawaan(tuhan je tawu bile baby dipersenyawakan ). Saya pun lmbt 11 hari. Patutnya 10 minggu tapi baby baru 8m 3hari. And it’s normal Heheh jgn risau okay 🥰

1y trước

Alhamdulillah baby okay n sihat syukur. doakan dia sihat ye 🥹🥰❤️

Xdelah.. Jgn pikir mcm tu wak.. Awk kne mkn taw, tntg darah tu, kalau y coklat tu xpe lg.. Cuma y fresh blood tu je agak merisaukan.. Awk minum susu byk sikit bg zat kat baby.. InsyaAllah baby baik2 saja ok

Doc ada explain tak memang normal klu size scan dgn usia kandungan berbeza dlm 1-2minggu. So tak perlu takut dan fikir negatif, dah jumpa doc pakar ke?biasanya doc pakar O&G akan bg ubat kuatkan rahim.

saya pun bleeding.. pergi scan ok xdew ape2.. cuma doktor bgi ubat kuatkn rahim...

1y trước

Ubat tu mkn smpai stop bleeding ke?

Dh brp minggu?