Bleeding

Hai,ada tak ibu2 yang pernah alami macam saya? dah nak dekat seminggu asyik keluar darah tapi tak banyak.. tiap kali buang air kecil mesti akan ada lendir macam keputihan tapi berwarna merah fresh dan kadang warna brown .. masa 1st keluar darah ada pergi klinik then doktor cakap kantung baby masih cantik bulat dan doktor sahkan kandungan saya baru 5w.. doktor ada cakap, kalau keluar banyak pakai pad, tapi saya keluar time saya buang air kecil.. ada tak ibu2 yang macam saya?

4 Các câu trả lời

Sy spotting fresh blood, brown ngn lendir dri week 3 smpai skrg week 10.kdg time kencing kluar lendir drh kecik2 tu, kdg mcm blood clots. Jtuh skli masa kncing. Kna pkai pantiliner stiap masa sbb ada spotting. . Awl2 coklat ngn merah. Pastu g kk, kk refer pakar o&g. Skrg panti ada spotting coklat je. Mmg kna refer o&g. Jd kta akn tahu keadaan baby mcm mne. Tkot effect baby n tumbesaran dia.

5y trước

*plastik

Hai. Sy sama mcm awak, bleeding start 6week pregnancy sampai 28week. Skg dah 32 week. Nasihat doktor, jgn angkat berat2, banyakkan rehat, jaga makan, seks jgn ganas. Paling penting doa. Sbb doktor tgk kandungan sy semua ok, normal, bayi ok, placenta pun kat atas. So, doktor suruh berhati2, dan jaga diri shja.

Sy pn sama , tgh alami situasi awk skrg.. mcm2 bnda negative dtg dlm kpala sy..

3y trước

Hi sis. boleh tahu macam mana pregnancy sis masa tu? sebab sekarang sy alami benda sama. risau sangat sbb sebelum ni dah 3 anak syurga sy. Doakan ada rezeki sy kali ni sis. repeat scan sabtu ni 26/3/22

Doc x refer sis jmpa pkr ker?

5y trước

nanti nak try pegi klinik lain pulak, harap2 semua nya ok.. thanks sis 😊