Berak hitam

Ada tak ibu2 yang tengah pregnant sekarang bila buang najis tapi najis warna gelap? Ianya sebab ubat tambah darah tu ke atau apa ya ?

3 Các câu trả lời

Ye sis, sebenarnya lbih elok kalau najis ibu hamil jadi warna hitam. Sbb tu tanda penyerapan dari ubat iron yg kita ambik tu👍🏻

3y trước

Hihi dulu masa awal2 pon saya takut. Lepastu tanya nurse dgn doktor dorang kata eh baguslah najis warna hitam sbb tu tanda penyerapan ubat iron yg kita ambik tu🥰 lega sikit dgar hihi

ye samala..knp ye bgitu adakah sbb ubat yg dimakan?

3y trước

Ye sis. Rupanya penyerapan sebab iron tablet yg kita ambik tu

sama , agaknya mmg sbb supplement kta makan tue..

3y trước

pttlah , terima kasih infonya sis..