Ubat cair darah dan ubat tambah darah

Hai moms ada tak yang senasib macam saya.. saya dapat ubat dari klinik kesihatan dia kta kena minum ubat tambah darah yg pill wrna merah dn ubat cair darah persoalannya kenapa ya bila minum ubat tu najis jadi warna hitam gelap macam makan tinta sotong pulak😅.. ada tak mom kat sini yang tahu ##ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Ubat tambah darah mmg akan buat najis jadi gelap sbb adanya kandungan iron. Tu maknanya iron dah serap dalam badan. Jangan risau, mmg begitu patutnya 😊

2y trước

terima kasih kerna membantu sebab saya risau juga takut ada masalah