ubat

Memang najis akan warna hitam ka kalau makan ubat tambah darah ni?

27 Các câu trả lời

Ya sis. Najis akan hitam klu amik zincofer@ubat tambah darah. Itu efek yg bagus sbb ubat dh hadam dgn baik

yup . mmg effect ubat mcmtu . sy dulu pun risau jgk . tp mmg mcmtu . jgn risau ye

Ye sis, tu maksudnya ubat tu bertindak balas dgn badan.. ok je tu, jgn risau..

Ya.. Jd hitam pakej sembelit.. Ya Allah kesabaran aje lah mampu saat tu😂

2y trước

Betul tu dia punya sembelit sampai kena tembak ubat cecair 🤣 saya pakai ubat tu kalau dah sampai berjam2 dalam toilet tanak keluar

Betull.. Mula2 tgk sy tkot.. Ingt da xpjg umo.. Hahahaa

Iye.. najis berwarna hitam tanda penyerapan yg bagus..

Normal. Maksudnya badan sis serap iron dengan baik

Aah sis..nurse pon kta normal ja...don't worry...

aahhh normal memula pelik 😂

Iya waena hitam dan sembelit 😅