Gatal kulit lepas bersalin

Ada tak IBU2 yang ada prolem macam saya? Lepas bersalin,ada spot KT bahu kiri saya kerap rasa miang,gatal dan bersisik. Tempat lain takda pulak. Anak dah 1y5m masih gatal tak hilang. Sapu cream kulat,panau pun sama. Nak buat cane ye?

2 Các câu trả lời

sama dgn sy. lepas bersalin 2nd baby. badan jadi gatal2 teruk. jadi mcm alergik gitew. tp bukan alergik. kalau berpeluh lg la tgn xley control. nk garu. habis parut. stress

ade alergik ke?