GATAL PENUH KAKI

Nak tanya, ubat apa yg boleh buat gatal ni hilang? Rasa gatal tak boleh nk bincang. tapi makin garu makin sedap. Parut dah habis satu kaki. Sapu ubat cream x jalan. Nk makan ubat telan kk tak bagi. Katanya ada effect. Dah tak tahu nk buat macam mana lagi.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

GATAL PENUH KAKI
2 Các câu trả lời

saya rituh g klinik , dpt ubat biji n then krim, mmg hilang gatal tuh. lepas tuh pantang makan yg benda yg bole buat gatal.

sye sapu allano lotion