makan lewat malam?

Ada tak ibu2 sini awal trimester yg suka makan lewat malam? Mcm sy pkul 7 8 tu dah makan. Tapi tengah malam mesti lapar lagi smpai kdg2 sakit perut. So mkn lagi nasi time tu. Risau pun ada. Tp tu la..nk layan lapar tu..berkerut2 muka kadang2.

23 Các câu trả lời

Sy pun.... Tp x dpt trlan nasi...dr awal kehamilan dpt dikira x Samapi 10kali Mkn nasik Samapi sekarang 3 bulan2 usually kandungan sbb x sepeta nak mkn nasi. Cums mkn roti n minun nestum

Tk ape sis makan je kalau rase lapar.. Saye dari awal memgandung sampai 22 minggu pukul 12 ke 1 ke 2 ke kalau lapar bngn pergi makan.. Kalau tk makan tk dapat tidur😅

Hi sis.. normal jer. Tapi cuba elakkan makanan yg telegram diproses sebab kandungan lemak/garam/hula sgt tinggi.. dan kalori kosong cam ni boleh menambah berat badan

Mse sy 4 5 mngu mcm tu la...mkn jr...bru mkn lapr...tp ble msuk 6 mngu ni lnsung x blh mkn...sedey...x thu nk buat mcm mne...kcian bby dlm prt

saya yg 2nd trimester pn stiap 4jam lapar so slagi tklelap slg tu kena makan.. dlu boleh la menahan skg jgn la buat main.. mau sakit perut

Saya kalau jaga tengah malam mesti pedih perut... Saya sentiasa standby pisang... Makan pisang tahan sikit perut... Dengan roti...

normal je awk, selera nk mkn tu mkn je. sy dh msuk 2nd tri , lps berbuka nty pkol 11 mlm bukak periuk lg🤣🤣 kdg2 mkn buah.

Saya pukul 7-8 malam baru siap makan, Dan pukul 12-1 tengah malam pun makan lagi, sebab tak boleh tahan. 😅

Biasa..sy dh nk tdo dh..lapar plak..kadg2 dh tdo..terjaga nk ke tandas..lps tu rasa lapar..mkn la roti bt alas perut

lebih kurang mcm saya, asik nk makan tapi tulah mkan lah smpai puas2, tkut nnti dh mabukk, xde selera nk mkn apa2..