Selera makan mngandung 10 minggu 6 hari

Ada tak yg mcm sy? Sy cepat rasa lapar tp x bole mkn byk sgt tp mesti ada satu masa tu sy mkn byk jga dlm piring bila itu mknan ksukaan sy. Jam 8 lebih sy mkn. Jam 11 mesti sy mkn.. Jam 2 lagi mesti sy mkn.. Jam 4 sy mesti kena mkn.. Jam 6 lebih sy dah sakit perut sbb lapar sgt mesti kena mkn skurg kurgnya jam 7.. Jam 9 lagi sy kena makan.. Jam 12 mlm sy rasa lapar lagi kalau sy masi terjaga.. Anyone mcm sy? Agaknya ni ada maksud tk ya? Dulu anak sy yg prtma x mcm ni. Hehe.

2 Các câu trả lời

wahh seronokny..Saya 8w sampai 14w alahan teruk nak makan pun Xlalu n xselera..Bolee aje sis selagi mana makan makanan yang xmembahayakan 😁

3y trước

ohh aah sekarang memang atas 25tahun kena minum airgula.Saya pun da kena minum masa 12w haritu,kali kedua xtahu laa bila 🤣🤣

sayalah ni,anak kedua insya Allah da ni. risau berat naik mendadak 😣. ada tak makanan yg bole dikunyah2 buat mommies kenyang ek.