makan lewat malam?

Ada tak ibu2 sini awal trimester yg suka makan lewat malam? Mcm sy pkul 7 8 tu dah makan. Tapi tengah malam mesti lapar lagi smpai kdg2 sakit perut. So mkn lagi nasi time tu. Risau pun ada. Tp tu la..nk layan lapar tu..berkerut2 muka kadang2.

23 Các câu trả lời

Sya pun... Lpas 2jm lapar blik... Nxt tmjnji with dr sruh puasa test gula... Serius than ka x nie 😓... #Tri2

Mcm sy. Asal tgh malam ja lapar mcm seharian xmakan tp masuk 2nd trimester dah kurg dah lapar tgh malam

Saya masuk 5-6 months pregnancy start makan macam2 sampai nk pecah dh perut still tak kenyang haha

Sme la.. 😅😅😅kdg smpi rse xlart nk mkn.. xmkn sakit pert ha.. mkn bru hilang sakit..

Saya pun.. Masa waktu buka tu mkn sket je.. Tp malam dalam pkul 10 lbih lapar balik..

Sa awl trimester lgsung xbole mkn. 5bln bru dpt trima nsi tu pun msi ada rsa nk mnth

sme. sy pun klau tngh mlm rse lapar.. tpi trimester 2 ...

Hehehe saya jam 3.30 pagi mesti mata terbukak sendiri...lapar xtahan...

Saya mkm je kalau terasa lapar..sbb kalau x mkn..nak tido pun susah

Sama dgn saya bila masuk 3rd trimester ni, malam kena makan 2 kali