Sentiasa lapar

Mommies help me !!!!! Saya pregnant 9weeks skrg, perut asyik lapar je 24jam. Even baru lepas makan tapi perut still rasa kosong. Dah makan nasi yang berat2 tapi stgh jam lps tu mesti lapar balik 😅 if ada susu yg jenis mengenyangkan ke boleh la share2

1 Trả lời

Untung nya, sy 9w alahan makin teruk. Makanan apa pun semua tak lalu sbb makan je akan muntah balik.

1y trước

alhamdullilah sis,rezeki 3 anak tkde alahan. takpe sis. bertahan sikit je lagi dah nak habis trimester prtama inshaallah hilangla nanti alahan tu