gatal

Ada tak ibu2 pernah alami gatal mcm ni?sejak prengnant muncul gatal sebesar 50sen dkt bhgn leher.dh puas sapu cream tp x hilang..ada tip utk hilangkn gatal ni x?

gatal
41 Các câu trả lời

Pegi klinik atau hospital.. kulit kita xsama ngan kulit orang lain..kalau dah confirm bru beli ubat tambahan..

Saya pun kena mcm ni belah peha ubat dia beli kt farmasi ckp je ubat kayap tutup ubat tu warna hijau

Saya tgh alami skrg .. Bnyak pulak tu .. Strt preggy 5bulan bdn jadi berpluh ..so naik lah gatal2 ni

Ni ringworm sis. Kena pergi klinik jumpa doc. Doc boleh bagi ubat sapu dan ubat telan sekali.

Ni ring worm infection. Kene pakai ubat sapu. Sy gune ubat ni. Blh beli kt watson. Kejap je baik.

4y trước

Thank you..bby dh lhr,gatal hilng dgn sendri..

Yg ni orng pngil kurap..sapu dgn Bl sbp kakak kita prnah kena sapu bl skjap hilang.

Sy ade jd mcm nie pregnant ank ke2 nie.. kena kt pipi lg..gatal lain mcm ..alahan tu sis

Sy pn ada kena, tpi xbsr. Sy pkai cream ruam utk baby, alhamdulillah dh kering.

Bukan ringworm ke ni? Kene letak ubat kalau tak melarat...mmg gatal sangat kalau kena.

4y trước

Bby dh lhr..akhrnya hilng sendri..

Same la tp kck je.. Sapu ubat gatal biase je, hilang..pastu muncul balik..