Gatal sangat dibhgian strech mark

Boleh tak bgi solution macam mana nk hilangkn gtal dkt strech mark. Gatal sgt2 . Ada tak minyak yg boleh disapu diperut bgi hilang gatal ni? Kdg2 xtahan saya gru ja. Tp pedih la lepas tu.

4 Các câu trả lời

sy dah 32weeks, xde strechmark n x gatal kat perut sbab dr 24weeks sy dah start sapu lotion pureen strechmark tu..cuba pkai lotion ni..harga pun x mahal sngat, boleh beli kat farmasi atau shopee..kat kedai baby pun ada

Nak garu tu kalau boleh jangan pakai kuku sis. Nanti luka tu yang pedih. Kalau saya waktu gatal tu saya sapu lotion. Kurang sikit gatal.

Awak pakai lotion scretch mark tak? Sy bila gatal je sy terus letak lotion stretch mark. Hilang terus rasa gatal. Sy pakai palmer

sy letak aloevera sis terus tk gatal sejuk2 je