Kaki baby gatal

Salam.. ada tak mommies experience kaki baby gatal n luka mcm ni? Mommies letak cream apa ye? Dh try mcm2 cream tp x ok for my baby.. #baby7month

Kaki baby gatal
5 Các câu trả lời

baby saya , saya pakai nipple cream brand plamer's. rajin sapu lepas mandi dan masa tidur. lepastu stopkan dulu pakai sabun.

1y trước

Baik sis tq very much.. will do

Try pkai Snowy cream sis. Strawberry tu. Ble tgok testimoni parents yg da pernah pkai

try pakai sudocream.. ank penah ruam gatal.. alhamdulillah ok.. kdai baby ade jual

Pernah bawak pergi klinik tak awak? Kalau belum bawa pergi klinik dulu ya.

1y trước

Yeke.. tu la dh stop sapu calamine jgk.. thank u so much

Try allano lotion amway.