Hai ibuuu..

Ada tak ibu ibu kena alahan gatal gatal masa hamil? Saya naik gatal gatal merebak satu badan..

3 Các câu trả lời

Saya ada gatal kat dada, waktu mggu ke berapa tah. Lepastu skrg baby dah besar 32 weeks dah takde rasa gatal dah. Cumanya skrg asyik berpeluh panas je even kipas dah pasang paling kuat😂 smpai dua kipas saya guna skrg ni😂😂

Ya, sy gatal2 di bahagian betis. Rasa gatal2 & pedih mcm kena ketip dgn serangga. Tp itu normal sbb kulit nak merenggang.

sy pun masa hamil..satu badan gatal. dah bersalin baru hilang..