Gatal-gatal

Hai, nak tanya ibu-ibu semua guna apa-apa minyak atau ubat tak untuk hilangkan gatal di perut semasa hamil? Masuk trimester kedua makin gatal pula 😅 #firstbaby #pregnancy #mommybuntu

7 Các câu trả lời

mommy boleh try skeenz ni mommy.. skeenz elok untuk yg ada mslh gtal2, ekzema, ruam, ggit nyamuk.. bru2 ni peha wani sisih sama peha.. jdi pedih.. wani sapu skeenz ni alhandulillah mommy😊😊 jom dptkn dengn wani www.wasap.my/60138661354... nnty mommy brslin boleh guna untuk ank jugk tau mommy😇😍

Mommy boleh try sapu palmer Cocoa Butter krim stretch marks. Krim ni pun boleh atasi rasa gatal2 pd bahagian perut tu. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Argan oil is the best. Bli kt sephora. Atau almond oil dkt loccitaine. Tu yg terbaik. Mmg moist. Best oil utk elak stretchmark. Tp mahal sikit. Kalau x beli je palmer cream dkt watson ok jgk.

sy guna ni sis.. alhamdulillah kurg rasa gatal tu.. sy pun alahan gatal2 drp 5weeks sampai skarang dh 16weeks..

3y trước

kn beli ni bkn perot je gatal hahaha

kalau nak save duit dan ada masa buat minyak kelapa sendiri lebih organic dan memang berfungsi guna

Cr brand palmer..krim..myk ke..lps mndi lap2..trus sapu..jgn tgu kulit kering sgt bru sapu.

mommy jgn garu.. nnty pecah.. xcntik da😊😊