checkup swasta

Ada tak dalam ni yang checkup swasta, bersalin gov. lepas bersalin kan biasanye nurse akan datang check ibu dan baby time pantang kat rumah. tapi kaau kita tak bukak buku dengan kk still nurse akan dtg rumah jugak ke cmne ye ? ##firstbaby #pleasehelp #1stimemom

2 Các câu trả lời

Mcm kawan saya dia buat buku dua tempat, satu kk satu lagi klinik swasta. Lagipon dia kata appoinment apa smua tu dia boleh handle means takde yg clash la waktu timing tu

nurse akn dtg kalau kita maklumkan pd kk berdekatan . buku mana² pun jnji ada buku kehamilan blh bersalin gov