Buka buku pink

Hai blh ke bukak buku pink kat KK pastu check up kat klinik swasta pastu bersalin kat hosp gov?

12 Các câu trả lời

Kalau nak bukak kt swasta, swasta je sis..bersalin kt gov takda masalah. Saya buat macamtu jugak. Sepanjang check up kt swasta sbb nak flexible time, pastu bersalin kt hosp gov. Nurse doc okay je guna buku pink swasta..tak marah pun. As long as buku lengkap.

Boleh jek.. Saya buka buku di kk.. Tapi masa first check up.. Dpt doc laki.. Saya x selesa.. Mintak tukaq di swasta.. Tapi misi saya baik.. Dia cakap cek perut dekat kk.. Untuk tca dgn dr.. P lah swasta.. Nanti bersalin di gov jgk..

tak perlu buka buku pink dkt kk kalau nak check up swasta, nanti nurse bising appt kk tk dtg2. check up swasta & nak bersalin gov tkde masalah pun. yang penting check up every month.

Nak bukak buku pink bukak je dekat swasta trus xpayah 2 ,3 kali kerja Boleh je checkup swasta Bersalin gov .. macam saya bukak buku dekat Clinik aurora bersalin hospital ampang

Blh je…asal kan segala check up tu swasta tulis sng kk nk rujuk

macam mana nak buka buku pink? nak kena book appoimnt dlu ke

3t trước

Ya. Boleh call atau walk in

boleh je.. pastikan lengkap buku klinik swasta..

check-up kt swasta byran die cm mne ye

2t trước

Sama mcm saya juga. Kalau just scan & consultation 120. Kalau ada masa2nya mcm kena ambil ubat, minum air gula, injection kancing gigi etc mmg kena standby lebih. So far saya time minum air gula je kena sampai 350. Kalau ambil ubat & injection kancing gigi tu dlm 200-250

baik bukak buku kt swasta je

Kk lagi detail dari swasta

2t trước

tak jugak. Banyak je swasta yg dah details skrg. kk pun ada je yg tak detail nurse terlepas pandang itu ini