Buka buku pink lewat

Hi ibu ibu siapa kat sini ada pengalaman bukak buku pink 20+ weeks macam tu ? Saya sebelum ni buat monthly check up dekat swasta tapi saya risau time nak bersalin nanti hospital gov tak terima. So saya decide untuk teruskan check up di kerajaan je. Boleh kan ?

4 Các câu trả lời

xpenah dgr lg hosp gov halau pt nak bsalin wlupn check up kat swasta. yg penah dgr hosp swasta yg halau pt kalo ada apa² masalah/komplikasi 😅. mcm kes kovid hosp swasta xterima kalo pt +ve kn kalo xslh 😅

haii . buka buku kat mana² klinik sekalipon hosp gov akn amek. yang penting ada buku bby. tapi masa dftr bersalin nnti akan ada charge. 4tahun lepas dekat HSI saya kena cas Rm40

saya buka buku lewat tapi buka buku kat kk walaupun nak bersalin kat swasta sebab kat kk check up dia semua detail. kena bebel la jugak dengan misi sebab buka buku lambat sangat

dekat swasta tak buka buku ke

11mo trước

Tak juga. Depends pada klinik swasta mana yang awak pergi. Ada klinik swasta yang sama detail macam KK, malah lebih detail pun ada sebab ada klinik swasta yang run by O&G specialist.