Nama Baby

Ada satu malam saya bincang dgn suami nama anak. Disebabkan scan masih belum nampak gender, so kami bincang utk dua2 jantinan sekali. Okay nama anak lelaki dah settle. So nama anak perempuan pula. Nama anak perempuan sgt lah susah nk bagi. Sbb masing2 ade pendapat sendiri. Lastly suami nk bagi nama MAZNAH. sy terus ketawa x bhenti. X sangka sy. Tu nama yg dia nk sgt bagi. Maksud maznah tu mmg baik. Tapi entah lah sy rasa suami sy agak lucu masa sebut maznah tu. Ada tak mommies yg tgh cari nama anak lagi??? ?

43 Các câu trả lời

Dri yg ptme smpai yg kedua suami sy xbkesempatan nk bg nama anak.. Hehehe.. Sbb awl awl otak sy da set suke nama ape.. Kakak NURAMEENA, insha allah adiknye nanti NURAMEEN/NURAMANEE..tp scan boy, tgu jew yg mane .hehehehe