nama baby perempuan

Hi nk tnye siapa tau maksud nama julia? klau google mcm2 sgt jwpn so xsure okay tak kalau nk bagi nama ni hehe. thank you mommies

1 Trả lời

sebab tak jelas kan maksudnya? cuba u try tanya ustaz atau imam yang pandai bahasa arab. sebab bahasa arab ni luas. kadang2 maksud bergantung kepada perkataan seterusnya.

1y trước

haah btol. jadi ragu2 pula tpi mmg suka sgt nama julia ni. tpi bru je buat detail scan & dpt tau baby boy lgi dlm perut ni huhu. kena cari nama boy semula la ni hihi