Nama Baby

Ada satu malam saya bincang dgn suami nama anak. Disebabkan scan masih belum nampak gender, so kami bincang utk dua2 jantinan sekali. Okay nama anak lelaki dah settle. So nama anak perempuan pula. Nama anak perempuan sgt lah susah nk bagi. Sbb masing2 ade pendapat sendiri. Lastly suami nk bagi nama MAZNAH. sy terus ketawa x bhenti. X sangka sy. Tu nama yg dia nk sgt bagi. Maksud maznah tu mmg baik. Tapi entah lah sy rasa suami sy agak lucu masa sebut maznah tu. Ada tak mommies yg tgh cari nama anak lagi??? ?

43 Các câu trả lời

hahhaa suami2 mmg kebanyakan susah dpt idea nk bg nama. tp kalau cadang, br die bg pendapat oke ke x. suami sy dia ckp susah sgt letak maimunah. sabor je le 😂 sekarang alhamdulillah dua gender ada nama dah.

5y trước

Hahahahaha same la😂🤣😂🤣

Suami sy nama muhammad.. Plannya nama anak nak ikut nama anak2 Rasulullah.. Yg sulung ni otw .. Kalau girl Fatimah, boy Kasim.. Cuma tambah sikit belakang.. Fatimah Auliya @ Kasim al Fateh 😍

Sy ank2 semua suami yg carikan nama.... Kita ikut kn je la.... Ni mengandung yg ke5 dh thu gander bby... Alhamdulillah bby girl.... Nama bby nur iffah qarirah.... Si kakak nur izazi qarirah.... Huhuhu

Saya saje tnye hubby hari tu. Dia ckp hafiz kalau laki, husna kalau perempuan.. Laju je dia petik nama tu.. Tngok lah nnti kluar bby ape.. Nnti baru decide nama tambahan.. #novemberBaby

Suami sya teringin sngt nk ank prempuan,die dh siap bgi nma putri Nur Amalina,nk sma dgn nma kk die ptri Nur Amylia,sya x brkenan,die ttp nk,tnya klau boy die kta blm ada lgi,sabo jelh

Sy pon tgh cari nama anak. Skrg pregnant 7w. Masa dpt tau pregnant tu pergi scan last week. Ini pregnancy yg pertama. Sy dgn suami sampai skrg xsependapat dgn nama anak 😂😂😂

5y trước

Hahaha mmg cari untuk both gender. Tulah, berebut nama dgn suami mmg geram rasa 😂

Saya pon dh siap cari nama.. girl : Putri Aaira Mikayla boy : Muhammad Adib Zakwan Suami selalu pgg perut sambil panggil mat adib 😂😂 baby baru 3bln dlm perut 🤭

Hahahahahah.. same lah.. nama anak laki senang je.. nama anak pompuan rase mcm kelakar je.. Suami punya idea lain mcm😅😂... Alhamdulillah dapat nama dah..🥰💐

Nama anak semua sy pilih.. Klo bgi husband pilih merapu2 dia bgi.. Ade ke nak bgi anak nme april 😂 xnak la sy nanti sian anak kene ejek april fool kat sekolah

Kami dah ada nma utk ank kmi..sya yg cari sndiri,excited msa tu😂 Kalau Boy AZZAM HAZALI kalau Girl AZZA HANIA sya tnya pndapat suami..dan suami pun ok ikut jer..